Foto's (verplaatst naar het nieuwste bericht)
Door: Niels
Blijf op de hoogte en volg Niels & Monique
18 Februari 2010 | Nieuw Zeeland, Christchurch
Met gemengde gevoelens plaatsen we bij deze het laatste bericht uit NZ.
Morgenochtend vertrekken we naar Auckland om vanuit daar verder te vliegen naar de Cook Islands.
We zijn nu in Christschurch bij familie van Monique die ons heel hartelijk ontvangen hebben. We hebben het erg leuk bij deze lieve mensen. Het weer is helaas wat minder in Christchurch, maar we hebben gewoon lekker gerelaxt hier.
Nu de Cooks... we kijken er erg naar uit. Omdat we niet weten hoe internet daar is kunnen we niet garanderen dat we vanuit daar ook een verslag kunnen sturen. Als het niet kan zullen we ons best doen om nog een verslag te plaatsen vanuit Auckland voor ons vertrek naar Nederland.
Tot dan weer en veel kijkplezier met de foto's!
Groeten
19 Februari 2010 - 11:54
Mama:
Sorry voor mijn late reactie .....wat er aan de hand was weet ik niet maar kon jullie bericht met geen mogelijkheid openen..........hahaha maar vandaag is het dus toch gelukt.De foto's zijn weer prachtig en ik hoop dat jullie internet hebben op de Cooks ....het is echt gezeliig om jullie verslagen te lezen .....zal het missen.Lieverd geniet van de laatste weken en zeker van de luxe die jullie te wachten staan op de Cooks.....Heerlijk even lekker relaxen ....romantisch genieten ........je moet er weer een poos op teren .Hoop nog wat te horen en anders tot horens misschien in Nederland.Liefs en dikke knuffels van Mama