Foto's
Door: Niels
Blijf op de hoogte en volg Niels & Monique
08 Februari 2010 | Nieuw Zeeland, Invercargill
We zijn nu in het zuiden, in Invercargill. We gaan nu langzaamaan via de oostzijde terug omhoog richting Christchurch.
Groeten!
08 Februari 2010 - 10:23
Foto,s Geweldig:
hey jongens
wat een geweldige opnamens voor jullie moet het toch geweldig zijn om te beleven nou geniet er maar van want voor je het weet is alles weer voorbij en wens jullie nog heel veel plezier groetjes Pa -
08 Februari 2010 - 16:15
Oma T:
hay clobatrotters,hoe is het nog steets goed fit, zijn jullie nu nooit eens echt moe,want dat is iedere dag weer op nieuw,maar jullie zien er heel gezond uit hoor op de foto,s.haast net zo mooi als de foto,s zelf hahah, maar het is,en moet voor julliewel een sprookje zijn,wat een prachtig gebied ,alleen is de bevolking .althans de vrouwen zijn daar oerlelijk.hebben die daar krente baarden,?ze zien er nou niet uit om er zo in gte bijten,bbrrr.ze zien er vies uit. je kunt Niels rustig daar alleen laten stappen hoor Moniqeu,hihih.
zo het was weer even mooi om te kijken ,en wat te horen, maar weer vele groetjes,zoennnn van julie OMA T xxxx -
08 Februari 2010 - 19:35
Job & Marlou:
Echt super foto's!
Wat een plaatjes zeg..
Geniet nog van de rust daar en tot snel mattie!
jobjeee
08 Februari 2010 - 20:24
Niels:
Iedereen weer bedankt voor de leuke reactie.
We genieten volle teugen pap. De weken vliegen voorbij dus we proberen zoveel mogelijk in ons op te nemen.
Oma, we reizen iedere dag een stukje zodat we geen hele lange ritten ineens hoeven te doen. Zo zien we ook het meeste. Het is niet vermoeiend hoor, want we doen alles op ons gemak en als we willen stoppen we gewoon.
Die maori vrouwen hebben tattoo's op hun kin, geen krentenbaard :)
Dat hoort bij hun traditionele outfit, maar deze tattoo's zijn niet echt, het is gewoon make-up.
Maurice, was dat de bakker in Arrowtown die je bedoelde? Lake Tekapo staat nog op de planning, tnx voor de tip. We gaan na Dunedin via het binnen land naar Christchurch. Mount Cook slaan we zeker niet over als hoogte berg van NZ, daar hebben we de route langs gepland.
Jobje boy, alles goed? Mis je me al? ;)
Verder de groeten aan iedereen van ons allebei en tot snel!
09 Februari 2010 - 13:19
Mama:
Hoi hoi mooie foto's moest wel lachen mama oma dus dacht dat die vrouwen de daseressen een krentenbaard hadden .....pff zei ze wat een vieze wijfen hahahahmaar weer heel erg bedankt was weer fijn om er vene van mee te genieten ......lieverds tot het volgende bericht maar weer veel liefs en een dikke smak
Mama -
09 Februari 2010 - 14:32
Maurice:
ja niels die bakker heb ik gewerkt..leuke dorpje he..door de week werken in het weekend naar queenstown.
ik heb zelf de treinreis gedaan tussen christchurch en greymouth/westport..die is ook gaaf.kaikoura walvissenkijken heb ik ook gedaan....al een aardbeving meegemaakt.?..kom snel foto`s kijken...mocht je nog een nacht in wellington slapen...beethoven guesthouse/backpackers is wel lachen..die man draait sòchtens altijd klasiek en maakt voor iedereen ontbijt
museum : te papa...niet vergeten...in wellington.